Credem în oamenii noștri.

,,Kornell” este omul tău de încredere. Din 2015 fiecare membru al echipei este ,,specialistul tau de la înălțime”. Suntem toți profesioniști, cu experiență și pasionați de munca noastră.

00 INTRODUCERE

Acoperișurile montate de Kornell îți vor proteja casa în orice împrejurări pentru că avem grijă să ne ocupăm de fiecare detaliu! De la realizarea proiectului tehnic și furnizarea materialelor, până la transport și asistență permanentă în timpul execuției lucrărilor.

01

Munca noastră este despre durabilitate.

Un acoperiș “vorbește” de la distanță despre dimensiunile casei și spațiile valorificate, dar și despre valorile persoanelor și stilul de viață pe care-l adăpostește. Suntem conștienți de efortul tău pentru acest proiect, știm ce înseamnă să econimisești pentru o investiție în casa ta.

02

Garantăm execuție perfectă, siguranță și rapiditate.

Vom fi mereu atenți la cerințele tale, te vom sfătui în alegerea celui mai bun raportul calitate-preț al produselor, iar serviciile noastre îti garantăm că vor fi excepționale.

03

Succesul fiecărui proiect se obține prin consecvență și muncă.

Suntem o companie care înțelege puterea colaborării și a muncii în echipă și folosim această putere pentru a deveni partenerul ideal de construcție. Fiecare proiect este special pentru Kornell, deoarece proiectăm și construim în funcție de viziunea, bugetul și cerințele tale.

04

Proiectele de succes sunt rezultatul relațiilor de succes.

Încrederea dintre toate părțile implicate în procesul de construcție este la fel de importantă ca și materialele alese și măiestria lucrării. Acesta este motivul pentru care ne angajăm să cultivăm și să menținem continuu relații bazate pe încredere, experiență și integritate.

  • Servicii de pre-construcție
  • Implicare practică la nivel superior în fiecare fază a proiectului
  • Interacțiune și comunicare
  • Controale simplificate și gestionarea proiectelor